|
Daemona
|
 |
« Odgovor #15 : Siječanj 22, 2010, 11:52:08 » |
|
man'te se čorava posla  jel ide?_____________ ide! jel ima benza?__________ ima! jel troši ulje?____________ troši!_______ nadolij  jel diraš nešto?_____________ ne! bravo  tako i treba  da se razumijemo..necemo bas cackat ako sve radi ali npr..meni taman negdje oko 5 mjeseca doalzi na red izmjedna ulja, filtera i svijecica mogli bi se dogovorit, nosim kizu sa sobom  i to napravit lijepo zajedno i bla bla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Gotta Find Me A Future, Move Out Of My Way I Want It All, I Want It All, I Want It All, And I Want It Now! 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - wroom
|
|
|
|
K
|
 |
« Odgovor #16 : Siječanj 22, 2010, 12:18:04 » |
|
kako cu vam se smijati  naime nadam se da ne ocekujeta da cemo kizo i ja raditi nesto  mi bumo tamo samo kao strucni savjetnici  onak iz prikrajka dok zvacemo rostilj i pijuckamo dobro ohladjeno pifce bacit cemo pogled na vas i ispustati one znacajne "mmmmmmmmmmmmmm...." te tu i tamo napomenut da nebu to bas tako islo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
old enough to know better -- still too young to care
|
|
|
Damir
sunce mamino
Dvorska luda
The One
|
 |
« Odgovor #17 : Siječanj 22, 2010, 12:20:34 » |
|
kako cu vam se smijati  naime nadam se da ne ocekujeta da cemo kizo i ja raditi nesto  mi bumo tamo samo kao strucni savjetnici  onak iz prikrajka dok zvacemo rostilj i pijuckamo dobro ohladjeno pifce bacit cemo pogled na vas i ispustati one znacajne "mmmmmmmmmmmmmm...." te tu i tamo napomenut da nebu to bas tako islo  jel mogu i ja doći, ali sa autom, jer ipak imam mehaničara za motor koji me ne pušta da priđem na metar prilikom nekog popravka  u prijevodu, čega se dohvatim, to pukne ili jednostavno zaserem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Od svih stvari koje sam u životu izgubio, pamet mi nedostaje najviše!
|
|
|
|
*lady 750*
|
 |
« Odgovor #18 : Siječanj 22, 2010, 12:28:17 » |
|
kako cu vam se smijati  naime nadam se da ne ocekujeta da cemo kizo i ja raditi nesto  mi bumo tamo samo kao strucni savjetnici  onak iz prikrajka dok zvacemo rostilj i pijuckamo dobro ohladjeno pifce bacit cemo pogled na vas i ispustati one znacajne "mmmmmmmmmmmmmm...." te tu i tamo napomenut da nebu to bas tako islo  nemoj misliti da ja necu biti kraj vas. al kao nestrucni savjetnik 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't ever trust me until i'm dead and buried.
|
|
|
|
Daemona
|
 |
« Odgovor #19 : Siječanj 22, 2010, 12:51:15 » |
|
ako cemo tako..mislim da cudorothy solo odvest kod kize u garazu ovo nije zabavno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Gotta Find Me A Future, Move Out Of My Way I Want It All, I Want It All, I Want It All, And I Want It Now! 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - wroom
|
|
|
Warimashi
.: Plemstvo :.

Akuma shinja
|
 |
« Odgovor #20 : Siječanj 22, 2010, 16:30:59 » |
|
Pa, normalno da ćemo same šarafiti. Od gledanja nema neke vajde dok ne probaš... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
K
|
 |
« Odgovor #21 : Siječanj 22, 2010, 16:49:03 » |
|
tko god ima namjeru sarafit, sarafit ce po vlastitom motoru
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Warimashi

Akuma shinja
|
 |
« Odgovor #22 : Siječanj 22, 2010, 19:26:55 » |
|
 Mene zanimaju neke stvari koje bi htjela da mi netko pokaže, tipa: zategnutost lanca, potrošenost diskova... Nemojte se smijati. Od nekud se treba početi, a za banalne stvari mi se ne trči na servis... Kako izgleda nešto što je u redu, a kako izgleda ono što se potrošilo ili tek što nije... I naravno mjenjanje ulja. A kad smo kod toga - ima kod Iwe neki štender? Ja imam stražnji za moj motor, samo s njim motor nije ravan...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 22, 2010, 19:30:06 Sayock »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vampirella
|
 |
« Odgovor #23 : Siječanj 23, 2010, 10:57:19 » |
|
tko god ima namjeru sarafit, sarafit ce po vlastitom motoru onda dodem i ja, da imate sto gledat i cemu se smijat  Moj motor se ne treba niti rastavljati da bi ga se sarafilo, sve je nadohvat ruke  A bas bi trebala nabaciti neko farbanje i slicno  I mijenjati diskove, to mislim da bi moglo biti zanimljivo s obzirom na kardan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
K
|
 |
« Odgovor #24 : Siječanj 23, 2010, 13:58:25 » |
|
 Mene zanimaju neke stvari koje bi htjela da mi netko pokaže, tipa: zategnutost lanca, potrošenost diskova... Nemojte se smijati. Od nekud se treba početi, a za banalne stvari mi se ne trči na servis... Kako izgleda nešto što je u redu, a kako izgleda ono što se potrošilo ili tek što nije... I naravno mjenjanje ulja. A kad smo kod toga - ima kod Iwe neki štender? Ja imam stražnji za moj motor, samo s njim motor nije ravan... to ti sve ja mogu pokazati ... ne treba ti dodatni stender za promjenu ulja a ako nije konjski zategnut zadnji kotac i lanac ti mogu zategnuti  onda dodem i ja, da imate sto gledat i cemu se smijat  Moj motor se ne treba niti rastavljati da bi ga se sarafilo, sve je nadohvat ruke  A bas bi trebala nabaciti neko farbanje i slicno  I mijenjati diskove, to mislim da bi moglo biti zanimljivo s obzirom na kardan  pa u teoriji to nebi trebalo biti problem .... ako nije sve pretegnuto kardan nije neka prepreka, pa kak gume mijenjas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vampirella
|
 |
« Odgovor #25 : Siječanj 23, 2010, 16:05:36 » |
|
Ma ne kazem da je problem  Samo da bi bilo interesantno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Warimashi

Akuma shinja
|
 |
« Odgovor #26 : Siječanj 24, 2010, 23:52:43 » |
|
to ti sve ja mogu pokazati ... ne treba ti dodatni stender za promjenu ulja a ako nije konjski zategnut zadnji kotac i lanac ti mogu zategnuti  Može, ali kad se već radi da i druge gledaju  pa u teoriji to nebi trebalo biti problem .... ako nije sve pretegnuto kardan nije neka prepreka, pa kak gume mijenjas  ... vjerojatno kod vulkanizera? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dragoness
|
 |
« Odgovor #27 : Veljača 01, 2010, 22:12:36 » |
|
jao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Warimashi

Akuma shinja
|
 |
« Odgovor #28 : Ožujak 05, 2010, 16:43:16 » |
|
Ajmo se fakat nač sad negdje u 3. mjesecu... Netreba niš puno kopat po otoru, već osnovne stvari - vama koji dugo šarafite po motorima je to pljuga, ali ja baš i nisam šarafila puno - osim par puta u nuždi, pa me zanima - kako znati jel je lanac opušten ili ok, da li su diskovi zadovoljavajući... i takve stvari, a i kak se zateže lanac nije na odmet...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
K