Imam kožne hlače s protektorima IXS - prošle jeseni kupila cijeli dvodjelni kombinezon preko oglasnika na Moronima za 800 kn... Imam i kožne hlače sa podebljanom kožom na koljenima i bokovima IXS - iz 1989. godine - ne sjećam se koliko su tada koštale.
Za ljeto imam ljetno odijelo IXS čije hlače nosim najveću većinu godine. Hlače cca 1200 - 1500 kn kod Šepića prije 3 godine. Ugodne su mi, nije mi vruče na njima - imaju i neku ventilaciju koju si otvoriš kad su ekstremne vrućine, a opet imaju i protektore.
Za temperature do cca -5 imam zimsko goretex odijelo Rolleff s termo podstavom koja se može izvaditi i iz hlača. Hlače su bile mislim oko 1500 kn prije 4 godine. Imaju i protektore koji su i isprobani u praksi

, jedino su mi malo knap, pa moram paziti da sam ispod 60 kg ako želim ući u njih i sjest na motor...
Sve mi hlače imaju protektore i nosim ih i u gradskoj vožnji. Znam da nije baš lijepo za vidjeti kvrge na nogama i prošireno dupe od bočnih protektora, ali ja ih ne nosim samo radi mogućeg pada već najviše da se čuvam od reume...
Ponekad se u običnim hlačama profuram pa se osječam prilično golo i nezaštičeno, a da ne kažem da mi puše za koljena